Кошик
1193 відгуків
Жидкий наливной акрил Plastall для реставрации ваннПосмотреть каталог

Сегодня у нас выходной. Пожалуйста, оформите заказ через корзину. Завтра наши менеджеры свяжутся с вами.

+380 (67) 187-27-26

Интернет-магазин "hotdeal"

Хангири (діжка для рису)

Хангири (діжка для рису)

Приготування смачної і корисної їжі вже давно стало справжнім мистецтвом зі своєю історією і зі своїми досягненнями. Багато хто в курсі, що один і той же продукт, приготовлений за різними технологіями, має принципово різний смак. Особливі властивості додає їжі і та посуд, завдяки якій страва готується.

Хангири, діжка для рису, стала винаходом стародавніх японців, які приділяли особливу увагу цьому унікальному злаку. Саме вони прийшли до висновку, що в подібній посудині можна довести рис до такої консистенції, якою не вдасться домогтися при використанні пластику, порцеляни або металу. Хангири для рису найчастіше використовують у ресторанах або на власних кухнях, коли хочуть приготувати дуже смачні суші і роли. Адже ні для кого не секрет, що рис в японських стравах володіє унікальними смаковими якостями, проте мало хто дійсно знає секрет такого приготування.

Широка дерев'яна діжка для рису служить для вже приготовленої крупи. У неї поміщають відварений рис, додають спеціальний оцтовий соус і ретельно перемішують переважно дерев'яною лопаткою. Після цього продукт накривають тканиною і дають охолонути до необхідної температури. Саме під час остигання деревина, з якої виготовлена діжка для рису, ефективно вбирає в себе надлишок оцтової приправи і всі зайві запахи, які можуть зіпсувати смак подальших ролів або суші. Сам рис стає смачним і рассыпчастым, чого дуже складно досягти при використанні звичайної, звичної нам, миски.

Хангири для рису має плоскою формою, що дає можливість максимально рівномірно розподілити приготовану крупу з дна посудини. Завдяки цьому у нас є можливість насолоджуватися смачними і ароматними суші як у ресторанах, так і в себе на кухні. Крім того, з давніх часів і донині використання дерев'яної посуду в приготуванні їжі володіє якоюсь духовною аурою, яку просто неможливо ігнорувати.

Кожна діжка для рису, хангири, виготовляється з екологічно чистого дерева високої якості і ретельної обробки. Для цього використовуються тільки ті дерева, які росли в чистих регіонах нашої країни – це дуб, вільха, липа та інші. Металеві обручі зі стяжками – це нержавіюча сталь, що не іржавіє і не псується під час експлуатації. За індивідуальним бажанням клієнта дерев'яна діжка для рису може бути оброблений лляним маслом, що лише посилить ефект від її використання.

На сьогоднішній день українськими виробниками виготовляються дерев'яні діжки для рису різних розмірів. Діаметр такого посуду коливається від 39 см для приватних кухонь до 1 метра для використання в ресторанах і суші-барах. Тому якщо ви запеклий фанат японської кухні і рисових страв, то дерев'яна хангири для рису стане для вас чудовим і вигідним придбанням, яке допоможе довгий час насолоджуватися чудовим смаком як самим, так і балувати своїх гостей.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner