





Када для рису (Хангірі) 52 см hotdeal
- В наявності
- Код: WT-120
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота 09:00 - 15:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (67) 187-27-26Отдел продажул.Колекторная (Склад №2), Одесса - ул.Набережная (Склад №1) Самовывоза НЕТ, Київ, Українаhotdeal.com.ua
Када для рису (Хангірі) 52 см
Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хадай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'янадка або бочка, яка використовується на останньому етапі приготування рису для суші. Історично хангірі виготовляються з деревини та скріплюються двома металевими обручами. Діаметр цього посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього застосування) до 1 метра (для ресторану).
Хангірі та семодзі (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування й остудження рису. Після варіння рис переробляють у харгірі. Тут до нього додають приправу з рисового оцту, цукру та солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
Додаткова інформація
Діаметр | 52 см. |
Висота (загальна) | 16 см. |
Матеріал обручів | Неіржавка сталь |
З'єднання клепки | мікрошип |
заклепки обручами | неіржавка сталь |
Оброблення лляною олією | за договореністю |
Порода деревини | дуб, вільха, липа та ін. |
Матеріал стяжок | неіржавка сталь |