







Хангірі (кадка для рису) 39 см hotdeal
- В наявності
- Код: WT-119
Компанія тимчасово не приймає замовлення
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота 09:00 - 15:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (67) 187-27-26Отдел продажул.Колекторная (Склад №2), Одесса - ул.Набережная (Склад №1) Самовывоза НЕТ, Київ, Українаhotdeal.com.ua
Хангірі (кадка для рису) 39 см

Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хадай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'янадка або бочка, яка використовується на останньому етапі приготування рису для суші. Історично харгірі виготовляються з деревини та скріплюються двома металевими обручами. Діаметр цього посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього застосування) до 1 метра (для ресторану).

Хангірі та семодзі (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування й остудження рису. Після варіння рис переробляють у харгірі. Тут до нього додають приправу з рисового оцту, цукру та солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
Додаткова інформація
| Діаметр | 39 см. |
| Висота (загальна) | 16 см. |
| Матеріал обручів | Неіржавка сталь |
| З'єднання клепки | мікрошип |
| заклепки обручами | неіржавка сталь |
| Оброблення лляною олією | за договореними |
| Порода деревини | дуб, вільха, липа та ін. |
| Матеріал стяжок | неіржавка сталь |

